THE MOST CLASSIC * 28.9.2024

by Milan Bumba

The Most CLASSIC je automobilový festival, který v sobě spojuje závody, výstavu a setkání klasických automobilů, jejich majitelů, sběratelů a fanoušků. Samozřejmě, že na této akci nemohou chybět automobily Porsche členů Porsche Classic Clubu ČR, pro které v Mostě vyjednáváme klasické klubové zázemí.

Na akci The Most Classic jde o nový formát akce zaměřený na historické, sportovní a závodní vozy, podporu automobilové kultury a společenská setkání. Koncept počítá s aktivním zapojením závodníků, výrobců, široké veřejnosti z řad majitelů klasických automobilů a samozřejmě i fanoušků.

MOST 2Porsche Classic Club ČR v současnosti jedná s pořadateli o vyhrazení speciálního parkovacího místa pro vozy Porsche včetně stanového zázemí a o uskutečnění samostatné jízdy vozů Porsche po trati autodromu - PORSCHE PARADE. Rozhodně ale nepočítejte, že půjde o nějaký rychlostní závod modelů GT3, ale akce bude zaměřena především na historické automobily Porsche (starší 30 let) a Youngtimery (starší 20 let). Porsche Classic Club ČR při této příležitosti vyhlašuje soutěž o nejhezčí vzduchem chlazené Porsche a také o vodou chlazené Porsche.

Podrobné informace o akci najdete na: THE MOST CLASSIC 2024

autoprofi banner 468x60