Prague Car Festival - Classic Expo * 26. - 27. 10. 2024

by Milan Bumba

Poslední víkend v říjnu se uskuteční obvyklá motoristická výstava Prague Car Festival, nabízející návštěvníkům tři samostatné výstavy: BSR Tuning Expo (asi 750 různě upravených tuningových vozů), Racing Expo (asi 150 závodních automobilů) a Classic Expo (nabízející přibližně 250 hisotrických vozidel).

Porsche Classic Club ČR bude mít samozřejmě na Classic Expo svůj tradiční klubový stánek a po vzájemné dohodě s pořadatelem uspořádá opět na venkovní ploše před hlavním vchodem vystaviště Setkání a výstavu sportovních Porsche. Toto setkání umožní majitelům sportovních modelů Porsche zaparkovat zdarma přímo před vstupem na výstaviště a každý navíc jeětě obdrží zlevněnou vstupenku. Jak bude tento proces probíhat vám dáme ještě na vědomí.

turboKlubový Porsche stánek bychom letos velmi rádi věnovali expozici automobilů Porsche 911 Turbo v různých modelech, neboť letos si Porsche připomíná 50 let od uvedení prvního modelu Porsche 911 Turbo na trh. Tímto bychom vás chtěli požádat, zda byste byli ochotni nám na tuto výstavu své Porsche 911 Turbo zapůjčit. Exponáty se naváží v pátek 25.10.2024 odpoledne a odváží se v neděli po 18 hodině. každému vystavenému vozu uhradíme přepravní náklady a majitel obdrží drobný dárek. Své nabídky, nejlépe i s fotografií vozu, zasílejte na klubový mail: info@porsche-club.cz  Zapomoc vám již předem děkujeme.

Druhá čás klubové expozice bude věnována vzduchem chlazeným automobilům VW Karmann Ghia a VW Colani GT. I zde budeme potěšeni, když nám své auto nabídnete k vystavení.

2004 vystava

autoprofi banner 468x60