Nový Český rekord vozů Porsche ustanoven - 367 Porsche.

by Milan Bumba

V sobotu 31.srpna 2024 jsme díky velikému, až příjemně nečekanému počtu majitelů automobilů Porsche, ustanovili nový Český rekord v počtu automobilů Porsche na jednom místě s konečným číslem 367.

Porsche Classic Club ČR děkuje všem majitelů Porsche, kteří svojí účastí přijeli tento rekord podpořit, neboť bez Vás bychom tento rekord nedosáhli.

Věříme, že v celku jste byli s celou akcí spokojeni, poznali jste nové přátele a fandy námi milované automobilové značky a budete i napříště ochotni na některou akci pořádanou naším Porsche Classic Clubem ČR opět přijet.

Pokud jste na setkání zaznamenali nějaké věci, které se vám nelíbili a rádi byste nám proto sdělili nějaké své připomínky, tak je neventilujte přes různá veřejná média, na která stejně nebudeme odpovídat, ale napište nám je na náš klubový mail: info@porsche-club.cz, abychom napříště mohli zjednat nápravu. Možná to nebude okamžitě, ale určitě vám odpovíme.

Porsche certifikat 202428Ti účastníci, kteří si nevyzvedli Certifikát rekordu s fotografií vlastního Porsche, neboť odjeli dříve, než byly certifikáty vyrobeny, si o něj mohou napsat a mi jej velmi rádi pošleme. Všechny Certifikáty jsou vyrobeny a byla by škoda, kdyby na ně padal prach v našem klubovém archivu. V případě zájmu o Certifikát nám napište na Info@porsche-club.cz pořadové číslo vašeho vozu, registrační značku, a vaši doručovací adresu, která může být domů, do zaměstnání nebo do výdejního místa PPL, které máte poblíž. Veškeré zásilky posílá náš klub prostřednictvím spedice PPL a proto nám ještě napište své telefonní číslo, aby vás dopravce mohl informovat, že vám zásilku veze. Za balné a dopravné účtujeme 100 Kč na základě vystavené faktury, kterou pošleme s Certifikátem. Pokud ale chcete ušetřit za dopravu, tak vám Certifikát pošleme mailem v JPG zdarma a můžete si jej doma sami vytisknout.

Porsche Classic Club ČR

autoprofi banner 468x60